U bevindt zich hier: Nieuws


HERSTEL GAAT DE GOEDE KANT OP | TALLOZE STEUNBETUIGINGEN


Het herstel, na de onfortuinlijke val op 27 september, gaat tot nu toe volgens plan. Na de operatie aan de linker elleboog speel ik weer met links. Nog niet op volle kracht, wel met beleid natuurlijk (met fysio ondersteuning), maar het voelt echt goed. Bach's Triosonates zijn daarvoor mooi oefen materiaal ... links en pedaal ... rechts bedenk ik er zelf bij. De rechterhand gaat op 18 oktober uit het gips. Op diezelfde dag starten we met de fysiothereut aan het hersteltraject. Hoelang het nog duurt voor ik weer 100 % kan spelen is natuurlijk afhankelijk van het herstel, maar ik hoop 30 november in de Basiliek in het Duitse Kaiserswerth mijn eerste concert weer te kunnen geven.

 

 

Indrukwekkend hoeveel steunbetuigingen zijn binnengekomen vanuit heel de wereld! Het doet mij heel veel hoeveel mensen er aan mij denken en voor mij bidden. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Vandaar dat ik via deze weg iedereen bedank voor alle lieve reacties op welke manier dan ook.
Volgende concert:

20 oktober 2017
Berkel en Rodenrijs

Najaarsconcert met het Hollands Christelijk Mannenkoor olv. Arjan Breukhoven | mmv. Don Kosaken olv. Wanja Hlibka | Noortje van Middelkoop, panfluit | Evert van de Veen, orgel