U bevindt zich hier: Nieuws


SING IN ISRAËL … EEN REIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN!


Klik hier om de brochure te bekijken

 

Veel mensen willen zeker één keer in hun leven naar Israël om de Bijbelse plaatsen te bezoeken … al jaren staat dit bovenaan op vele wensenlijstjes. Wanneer kun je dit beter doen dan in het voorjaar wanneer alle bomen, bloemen en planten in bloei staan, een mooier moment in het jaar kun je je niet bedenken. Al die verhalen uit de Bijbelse geschiedenis, wat is mooier om het nu met eigen ogen te gaan bekijken en zelf te bezoeken. Ga nu ook mee naar Israël van 4 – 11 maart 2019 … een reis om nooit meer te vergeten!

 

Een prachtig en indrukwekkend programma is speciaal samengesteld. Het allereerste bezoek zal direct al grote indruk gaan maken: na de reisdag gaat u, na een heerlijk nachtrust in een prachtig hotel in Nazareth, de dag beginnen met een boottocht over het meer van Tiberias. Diezelfde dag bezoekt u onder andere de Berg der Zaligsprekingen en de synagoge van Kapernaum. Naast de bezoeken aan Bijbelse plaatsen zullen we ook met elkaar zingen in verschillende prachtige kerken onder leiding van Arjan Breukhoven.

 

Iedere dag kent zijn hoogtepunten die zeker indruk zullen maken. Prachtige vergezichten vanaf de Carmelberg, een bezoek aan de oude stad Jeruzalem, de hof van Gethsémane, het bad van Bethesda, de Via Dolorosa, de grafkerk, de Klaagmuur, de Massada. U krijgt gelegenheid te “zwemmen” in de Dode Zee, het laagste punt van de aarde. Maar er zal ook een uitvoerig bezoek worden gebracht aan Yad Vashem, het sobere maar o zo indrukwekkende monument dat herinnert aan de 6 miljoen Joodse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Maar meer dan dit staat op het programma, te veel om in dit stukje te kunnen benoemen.

 

U zult overnachten in schitterende hotels van 3*** en 4**** op basis van half pension. Nederlandssprekende gidsen staan ter beschikking, luxe touringcars met airco.  De kosten voor deze 8-daagse Israël reis bedraagt: € 1.249,- per persoon.

 

Vraag nu de brochure “Sing in Israël met Arjan Breukhoven” aan via info@arjanbreukhoven.nl . In de brochure vindt u het volledige programma en de mogelijkheid om u aan te melden voor deze onvergetelijke reis.

 

Klik hier om de brochure te bekijken
Volgende concert:

27 januari 2019
Rotterdam

Zangdienst mmv. Christelijk Mannenkoor Prins Alexander olv. Arjan Breukhoven | Matthijs Breukhoven, orgel