U bevindt zich hier: Nieuws


SING IN ISRAËL … EEN REIS OM NOOIT MEER TE VERGETEN!


Klik hier om de brochure te bekijken

 

Veel mensen willen zeker één keer in hun leven naar Israël om de Bijbelse plaatsen te bezoeken … al jaren staat dit bovenaan op vele wensenlijstjes. Wanneer kun je dit beter doen dan in het voorjaar wanneer alle bomen, bloemen en planten in bloei staan, een mooier moment in het jaar kun je je niet bedenken. Al die verhalen uit de Bijbelse geschiedenis, wat is mooier om het nu met eigen ogen te gaan bekijken en zelf te bezoeken. Ga nu ook mee naar Israël van 4 – 11 maart 2019 … een reis om nooit meer te vergeten!

 

Een prachtig en indrukwekkend programma is speciaal samengesteld. Het allereerste bezoek zal direct al grote indruk gaan maken: na de reisdag gaat u, na een heerlijk nachtrust in een prachtig hotel in Nazareth, de dag beginnen met een boottocht over het meer van Tiberias. Diezelfde dag bezoekt u onder andere de Berg der Zaligsprekingen en de synagoge van Kapernaum. Naast de bezoeken aan Bijbelse plaatsen zullen we ook met elkaar zingen in verschillende prachtige kerken onder leiding van Arjan Breukhoven.

 

Iedere dag kent zijn hoogtepunten die zeker indruk zullen maken. Prachtige vergezichten vanaf de Carmelberg, een bezoek aan de oude stad Jeruzalem, de hof van Gethsémane, het bad van Bethesda, de Via Dolorosa, de grafkerk, de Klaagmuur, de Massada. U krijgt gelegenheid te “zwemmen” in de Dode Zee, het laagste punt van de aarde. Maar er zal ook een uitvoerig bezoek worden gebracht aan Yad Vashem, het sobere maar o zo indrukwekkende monument dat herinnert aan de 6 miljoen Joodse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Maar meer dan dit staat op het programma, te veel om in dit stukje te kunnen benoemen.

 

U zult overnachten in schitterende hotels van 3*** en 4**** op basis van half pension. Nederlandssprekende gidsen staan ter beschikking, luxe touringcars met airco.  De kosten voor deze 8-daagse Israël reis bedraagt: € 1.249,- per persoon.

 

Vraag nu de brochure “Sing in Israël met Arjan Breukhoven” aan via info@arjanbreukhoven.nl . In de brochure vindt u het volledige programma en de mogelijkheid om u aan te melden voor deze onvergetelijke reis.

 

Klik hier om de brochure te bekijken
NIEUWE CD "SONGS FROM ISRAEL" IS NU LEVERBAAR


Het beroemde Hinsz orgel van de Martinikerk van Bolsward wordt bespeeld door Arjan Breukhoven op de CD "Songs from Israel". Bijzonder is dat Arjan niet alleen het orgel bespeelt tijdens deze opname, maar ook de concertvleugel en zijn blaasorgel.

 

Een unieke CD rondom 70 jaar Israël.

 

BELUISTER EN STEL HIER
ZESDE CONCERT TOURNEE NAAR AUSTRALIË IN ZOMER 2018


Van 17 juli tot 16 augustus 2018 zal Arjan Breukhoven voor de zesde keer een orgelconcert tournee maken door West Australië.

 

Zo zal hij dit keer een tiental orgelconcerten spelen in de regio Perth en Albany, maar ook zal hij spelen tijdens hymn singings.

 

Uniek is het projectkoor dat Arjan Breukhoven zal starten: het "Australian Christian Men's Choir". Maar ook uniek in de wereld is het Mixtuur-Concertorgel dat speciaal zal worden verscheept naar Australië voor Arjan's Concert tour.
OPRICHTING "AUSTRALIAN CHRISTIAN MEN'S CHOIR" IS EEN FEIT


Tijdens de concerttour van Arjan Breukhoven deze zomer door West Australië zal hij starten met een nieuw mannenkoor: het Australian Christian Men's Choir. Dit projectkoor zijn tijdens zijn verblijf een aantal repetities hebben in de Free Reformed Church in Kelmscott (een wijk van Perth). Een concert en een medewerking aan de Hymn Singing staan op het programma.

 

Meer informatie volgt.
PINNEN MET UW BETAAL- OF CREDITCARD VANAF NU MOGELIJK


Bij de concerten van Arjan Breukhoven is het mogelijk om, naast contacte betaling, ook te pinnen.

 

CD's kopen of bladmuziek en geen contact geld bij u? "Hier kunt u ook pinnen"
BELUISTER EN BESTEL DE NIEUWSTE ORGEL CD UIT WIESBADEN


Arjan Breukhoven heeft zijn nieuwe orgel solo cd opgenomen in de Marktkirche van de Duitse stad Wiesbaden. Op het grote en indrukwekkende Walcker-orgel werd een programma gespeeld van o.a. Beethoven, Williams (Star Wars Medley). Maar ook het, speciaal aan Arjan opgedragen, March Heroic van de Noorse componist Mons Leidvin Takle zal niet ontbreken. 

 

Een wervelende cd programma gespeeld op een top instrument!

 

Deze cd zal eind november uitkomen! BESTEL NU ALVAST
ARJAN BREUKHOVEN BESPEELT HET UNIEKE BLAASORGEL


Uniek en verrassend is de mogelijkheid om Arjan Breukhoven te horen als bespeler van verschillende blaasorgels. Breukhoven beschikt over een aantal unieke blaasorgels met totaal verschillende klankkarakters.

 

Verfrissend bij een koorconcert als extra begeleidingsinstrument, maar ook uniek om Arjan uit te nodigen als organist of als pianist waarbij hij tegelijkertijd één van zijn blaasorgels bespeelt.

 

Vraag hier om extra informatie CONTACTFORMULIER

 

Bekijk HIER de blaasorgel video

 
ARJAN BREUKHOVEN ONTVANGT PRESTIGIEUZE FRANSE ONDERSCHEIDING


Op zaterdag 14 juni heeft musicus Arjan Breukhoven een Franse onderscheiding ontvangen wegens zijn verdienste voor de Franse orgelliteratuur. In de salon Opera van  'l Hôtel InterContinental in Parijs is de onderscheiding feestelijk overhandigd. Arjan Breukhoven speelt de Franse muziek vaak tijdens concerten over de gehele wereld en nam op vele Cd's Franse muziek op.

 

 

De Franse Société Académique d'Education et d'Encouragement Arts-Sciences-Lettres heeft Arjan de Médaille d' Argent toegekend, de zilveren medaille. Een eervolle onderscheiding voor zijn uitvoering van de Franse muziek wereldwijd.

 

 
MUZIKAAL KOKEN MET BEKENDE MUSICI?


Direct op voorraad leverbaar: het Muzikaal Kookboek. Een drietal opmerkelijke punten rondom dit kookboek, ook een drietal redenen om dit kookboek zeker te kopen:

 

1. het ‘muzikaal kookboek’ is samengesteld uit de lekkerste recepten van 24 bekende Nederlandse musici. Ernst Daniël Smid, Marco Bakker, Sharon Kips, Kees Alers, Gerlinda van den Berg, Arjan Breukhoven, Patrick Curfs, Martin de Deugd, Maurice van Dijk, Henk Jan Drost, Pieter Heykoop, Sharon Kips, Wim Magré, Martin Mans, Noortje van Middelkoop, Arjan en Edith Post, Liselotte Rokyta, Wendy Roobol, Marco den Toom, Evert van de Veen, André van Vliet, Peter Wildeman, Martin Zonnenberg en Jan Quintus Zwart.

 

2. met dit ‘muzikaal kookboek’ steunt u een zeer bijzondere stichting. De opbrengst van dit boek gaat namelijk naar de stichting ‘International Justice Mission’ (IJM).

 

3. de omslag van dit boek is op speciaal verzoek ontworpen en geschilderd door de bekende kunstenaar Marius van Dokkum.

 

Ook is het mogelijk dit zeer unieke kookboek weg te geven, denk aan een kerstgeschenk voor al uw relaties. Een voordeel is dat u hiermee het goede doel steunt en ... eten is een sociale bezigheid. Je maakt tijd voor elkaar en het draagt bij aan lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Een origineel cadeau!!!

 

BESTEL HIER
Volgende concert:

21 mei 2018
Maassluis

"Orgel - Spektakel" door organist Arjan Breukhoven op Tweede Pinksterdag