U bevindt zich hier: Wie ben ik » CV Kort


CV Arjan Breukhoven (kort)


Arjan Breukhoven studeerde hoofdvakken orgel en kerkmuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aan het conservatorium studeerde Arjan Breukhoven ook o.a. piano, zang, improvisatie en koordirectie.

 

Arjan Breukhoven geeft jaarlijks talloze concerten uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen Europa, USA, Rusland en Australië. In 2021 staan tournees grepland naar o.a. Oostenrijk, Duitsland en de USA. In 2022 Australië.

 

Op 14 juni 2014 werd zeer eervol in Parijs aan Arjan Breukhoven uitgereikt, ter gelegenheid van zijn grote verdienste voor de Franse orgelmuziek die hij wereldwijd uitvoert, door de Société Académique d'encouragement et d'éducation 'Arts, Sciences et Lettres' te Parijs: de 'Médaille d' Argent' (de zilveren medaille). Op 22 april 2020 is Arjan benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Hij werkt als pianist en als organist regelmatig samen met nationale en internationale artiesten. Bovendien is Arjan Breukhoven dirigent van een drietal zeer grote mannenkoren en van het “Australian Christian Men’s Choir” in de Australische stad Perth.

 

Arjan verleent jaarlijks  zijn medewerking aan zo’n 400 concerten en diensten. Regelmatig werkt hij mee aan opnamen voor de Evangelische Omroep. Ook heeft Arjan Breukhoven aan talloze DVD- en Cd-producties meegewerkt welke ook in binnen- en buitenland werden opgenomen. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten. Arjan Breukhoven is als organist verbonden aan de Hervormde Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs.

 

Meer informatie? Bezoek op internet: www.arjanbreukhoven.nl


Volgende concert:

30 september 2023
Berkel en Rodenrijs

Openbaar zang workshop Hollands Christelijk Mannenkoor olv. Arjan Breukhoven  Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid