U bevindt zich hier: Wie ben ik » Uitvaarten


EEN MUZIKAAL AFSCHEID: WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?


 

Een solist, een duo of het mannenkwartet “Ensemble Vivre”  live bij de uitvaartplechtigheid.

 

Een uitvaartplechtigheid zonder muziek? Muziek is al eeuwen zonder enige twijfel het belangrijkste onderdeel van de uitvaart. Een uitvaart zonder muziek is bijna niet voor te stellen.

 

Een zeer indrukwekkende manier om een uitvaartplechtigheid muzikaal te omlijsten is met live muziek. Indrukwekkend om de lievelingsmuziek van de overledene of nabestaanden te laten zingen of spelen tijdens de ceremonie door professionele musici. En dát is voor iedere uitvaart mogelijk! Ook tijdens een condoleance vooraf of na afloop van een uitvaart kan muziek een waardevolle bijdrage leveren.

 

Live muziek bij een uitvaart. U kunt daarbij denken aan een solist al dan niet begeleid door een pianist of organist. Of een professioneel pianist of organist die de geliefde muziek speelt, of het mannenkwartet “Ensemble Vivre” bestaande uit vier professionele zangers eventueel uitgebreid naar meer zangers, die vierstemmig uw muzikale wensen uitvoeren of tijdens de rouwdienst of uitvaartmis de (liturgische) liederen zingt.

 

Vele uitvaartverzorgers in de regio Rotterdam werken al vele jaren samen met internationaal concert musicus Arjan Breukhoven. Een vertrouwd adres waarbij bijna alles mogelijk is. Kwaliteit staat bij hem bovenaan, maar wel betaalbaar voor bijna iedere portemonnee.

 

Hij regelt en verzorgt voor u optredende musici, maar is een vleugel of een orgel niet beschikbaar? Is er licht of geluid nodig? Ook dat kan worden geregeld.

 

Door zijn jarenlange ervaring als organist bij honderden uitvaarten per jaar, maar ook als uitvoerend musicus in binnen- en buitenland heeft hij vanuit zijn opgebouwde netwerk beschikking over vele Nederlandse musici die, al naar beschikbaarheid, kunnen optreden bij uitvaarten.

 

Hij helpt u ook, als dat wenselijk is, bij het zoeken naar de meest geschikte muziek, passend bij het laatste afscheid.

 

Meer weten over live muziek bij uitvaarten? Vul vrijblijvend het contactformulier in. Wij voorzien u graag van een passend muzikaal advies.


Volgende concert:

21 juli 2024
Nijmegen

Besloten Friendship Cruises Concert mmv Arjan Breukhoven, orgel & vleugel | Donij van Doorn, sopraan | Kees Alers, fluit | Jasmijn Burger, viool  Algemene voorwaarden

Verzend- en retourbeleid